Number of the records: 1  

Topographie des Königreichs Böhmen

  1. Main entry-name Schaller, Josef František Jaroslav, 1738-1809, (Author)
    Title statementTopographie des Königreichs Böhmen : darinn alle Städte, Flecken, Herrschaften, Schlösser, Landgüter, Edelsitze, Klöster, Dörfer, wie auch verfallene Schlösser und Städte unter den ehemaligen und jetzigen Benennungen samt ihren Merkwürdigkeiten beschrieben werden. / Verfasset von Jaroslaus Schaller, a St. Josepho Priester des Ordens der frommen Schulen. Dritter Theil. Prachiner Kreis.
    Another responsib. Piskáček, Václav, činný 1783-1803 (Printer)
    Balzer, Jan Karel, 1769-1805 (Engraver)
    Jahn, J.A. (Engraver)
    Issue dataPrag : durch Wenzel Piskaczek Fakt, 1786
    Tiskárna normální školy (Praha, Česko)
    LanguageGerman
    Physical description12 nestránkovaných stran, 258 stran, 4 nestránkované strany ; 8° (21x13 cm)
    Spine TitleSchallers Topographie Böhmen III.
    OwnerLarisch-Mönnich, Familie. Razítko s původní katalogizací - Zřejmě (Larisch Moennich) s legendou: Bibliothek: XVI, Fach: D, Nuber: 4820.
    Haugwitz, Friedrich. Na přední předsádce rukopisně napsáno "Friedrich Haugwitz".
    ImpresumPrag, in der k.k. Normalbuchdruckerey, durch Wenzel Piskaczek Fakt. 1786.
    Graphic decorationNa titulním listu rytina - pohled na řeku Otavu s okolím a skupinou postav rýžujících zlato (signováno J.Q. Jahn del., Balzer sc.), před tištěnou dedikací rytina s erby Nostitz-Reinků a Krakowských z Kolowrat, před textem vlys.
    Note on bindingVazba papírová. Hřbet plochý, nezdobený.
    Subj. Headings topografie
    Keywords Čechy
    URLhttps://books.google.cz/books?vid=NKP:1002296898&printsec=frontcover#v=onepage&q&f=false
    Copy count1, currently available 1
    Document kindOld print [Multivolume work]
    Topographie des Königreichs Böhmen

    book

    Call numberTrack No.LocationSublocation
    Ch 135/325588Zemský archiv v Opavě

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.