Počet záznamů: 1  

Topographie des Königreichs Böhmen

  1. Záhlaví-jméno Schaller, Josef František Jaroslav, 1738-1809, (Autor)
    Údaje o názvuTopographie des Königreichs Böhmen : darinn alle Städte, Flecken, Herrschaften, Schlösser, Landgüter, Edelsitze, Klöster, Dörfer, wie auch verfallene Schlösser und Städte unter den ehemaligen und jetzigen Benennungen samt ihren Merkwürdigkeiten beschrieben werden. / Verfasset von Jaroslaus Schaller, a St. Josepho Priester des Ordens der frommen Schulen, Ehrenmitgliede de königlichen preußischen Gesellschaft naturfoschender Freunde in Berlin, und Halle, und wirklichem Mitgliede der gehrten Gesellschaft in Jena. Dreyzehnter Theil, Budweiser Kreis
    Dal.odpovědnost Berka, J. (Rytec)
    Vyd. údajePrag ; Wien : Schönfeldsche Buchhandlung, 1789
    Jazyk dok.němčina
    Fyzický popis12 nestránkovaných stran, 203 stran ; 8° (21x13 cm)
    Název na hřbetuSchallers Topographie Böhmen 13. Theil
    VlastníkLarisch-Mönnich, rod. Razítko s původní katalogizací - Zřejmě (Larisch Moennich) s legendou: Bibliothek: XVI, Fach: D, Nuber: 4830.
    Haugwitz, Friedrich. Na přední předsádce rukopisně napsáno "Friedrich Haugwitz".
    ImpresumPrag und Wien, in der von Schönfeldschen Handlung, 1789.
    Grafická výzdobaNa titulním listu rytina - veduta Českých Budějovic s devízou "Königl. Stadt Budweis" (sign. J. Berka sc.), před dedikací rytina s erbem Františka Jiřího Karla hraběte Metternicha, před textem dřevořezový vlys. V textu se nacházejí vlysy, viněty, zdobené inciály.
    Poznámka o vazběVazba papírová. Hřbet plochý, nezdobený.
    Předmět.hesla topografie
    Klíč.slova Čechy
    URLhttps://books.google.cz/books?vid=NKP:1002302558&printsec=frontcover#v=onepage&q&f=false
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dokumentuStarý tisk [Vícesvazkové dílo]
    Topographie des Königreichs Böhmen

    kniha

    SignaturaPřír.čísloArchivDislokace
    Ch 135/1325597Zemský archiv v Opavě

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.