Počet záznamů: 1  

Technologie pekařství

  1. Záhlaví-jméno Kolektiv autorů (Autor)
    Údaje o názvuTechnologie pekařství : II. díl - Bílé pekárny - výrobny bílehé pečiva
    Údaje o vydání1. vydání
    Vyd. údajePraha : Ústřední rada družstev, 1953
    Práce
    Jazyk dok.čeština
    Fyzický popis261 s.
    Klíč.slova české dějiny * droždí - chléb - koláče - máslo - tuky - žemle
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dokumentuKniha
    kniha

    kniha

    SignaturaPřír.čísloArchivDislokace
    78238738/20Státní okresní archiv Bruntál

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.