Počet záznamů: 1  

Topographie des Königreichs Böhmen

  1. Záhlaví-jméno Schaller, Josef František Jaroslav, 1738-1809, (Autor)
    Údaje o názvuTopographie des Königreichs Böhmen : darinn alle Städte, Flecken, Herrschaften, Schlösser, Landgüter, Edelsitze, Klöster, Dörfer, wie auch verfallene Schlösser und Städte unter den ehemaligen und jetzigen Benennungen samt ihren Merkwürdigkeiten beschrieben werden. / Verfasset von Jaroslaus Schaller, a St. Josepho Priester des Ordens der frommen Schulen, Ehrenmitgliede de königlichen preußischen Gesellschaft naturfoschender Freunde in Berlin, und Halle, und wirklichem Mitgliede der gehrten Gesellschaft in Jena. Siebenter Theil, Saatzer Kreis.
    Dal.odpovědnost Berka, J (Rytec)
    Vyd. údajePrag ; Wien : Schönfeldsche Buchhandlung, 1787
    Jazyk dok.němčina
    Fyzický popis8 nestránkovaných stran, 224 stran, 4 nestránkované strany ; 8° (21x13 cm)
    Název na hřbetuSchallers Topographie Böhmen VII. B.
    VlastníkLarisch-Mönnich, rod. Razítko s původní katalogizací - Zřejmě (Larisch Moennich) s legendou: Bibliothek: XVI, Fach: D, Nuber: 4824.
    Hugwitz, Friedrich
    SupralibrosNa přední předsádce rukopisně napsáno "Friedrich Haugwitz".
    ImpresumPrag und Wien, in der von Schönfeldschen Handlung, 1787.
    Grafická výzdobaNa titulním listu rytina - veduta Žatce s devízou "Königliche Stadt Saatz""(signováno J. Berka sc.), před dedikací rytina s erbem strahovského opata Václava Mayera, před předmluvou a textem se nachází zdobený vlys.
    Poznámka o vazběVazba papírová. Hřbet plochý, nezdobený.
    Předmět.hesla topografie
    Klíč.slova Čechy
    URLhttps://books.google.cz/books?vid=NKP:1002302555&printsec=frontcover#v=onepage&q&f=false
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dokumentuStarý tisk [Vícesvazkové dílo]
    Topographie des Königreichs Böhmen

    kniha

    SignaturaPřír.čísloArchivDislokace
    Ch 135/725591Zemský archiv v Opavě

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.