Počet záznamů: 1
potraviny
SYS v0001697 LBL -----cz--a22-----n--4500 003 CZ-PrNK 005 20250527203044.2 008 000804|n|anznnbabn-----------|-a|a------ 040 $a ABA001 $b cze $d ABA001 072 -7
$a 612 $x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie $2 Konspekt $9 14 072 -7
$a 613 $x Hygiena. Lidské zdraví $2 Konspekt $9 14 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 080 $a 612.392/.398 $c fyziologie člověka $d human physiology $2 MRF_2003 080 $a 613.26/.29 $c dietetika $d diethetics $2 MRF_2003 080 $a 663/664 $c výroba $d production $2 MRF_2003 150 $a potraviny 550 $7 zao_us_auth*v0003829 $a alimentární intoxikace 550 $7 zao_us_auth*v0031622 $a balení potravin 550 $7 zao_us_auth*v0000166 $a bioprodukty 550 $7 zao_us_auth*v0015229 $a fyzikální vlastnosti potravin 550 $7 zao_us_auth*v0006075 $a hygiena potravin 550 $7 zao_us_auth*v0014264 $a jedlé plané rostliny 550 $7 zao_us_auth*v0006910 $a kuchařské suroviny 550 $7 zao_us_auth*v0017368 $a nutriční hodnota potravin 550 $7 zao_us_auth*v0032602 $a obchod s potravinami 550 $7 zao_us_auth*v0017939 $a potravinové alergeny 550 $7 zao_us_auth*v0023300 $a potravinové zdroje 550 $7 zao_us_auth*v0001698 $a potravinářská chemie 550 $7 zao_us_auth*v0001699 $a potravinářská mikrobiologie 550 $7 zao_us_auth*v0008871 $a potravinářské suroviny 550 $7 zao_us_auth*v0001701 $a potravinářský průmysl 550 $7 zao_us_auth*v0009029 $a prodejny potravin 550 $7 zao_us_auth*v0014732 $a spotřeba potravin 550 $7 zao_us_auth*v0030589 $a toxikologie potravin 550 $7 zao_us_auth*v0022836 $a výroba potravin 550 $w h $a biopotraviny 550 $w h $a fermentované potraviny 550 $w h $a geneticky modifikované potraviny 550 $w h $a kontrola potravin 550 $w h $a konzervované potraviny 550 $w h $a kvalita potravin 550 $w h $a nutraceutika 550 $w h $a obohacování potravin 550 $w h $a potraviny rostlinného původu 550 $w h $a potraviny živočišného původu 550 $w h $a průmyslově zpracované potraviny 550 $w h $a těstoviny 550 $w g $a poživatiny 750 07
$a foodstuffs $2 eczenas
Počet záznamů: 1