Počet záznamů: 1  

Kulinární kultura Slezska a střední Evropy

  1. Údaje o názvuKulinární kultura Slezska a střední Evropy. : Východiska, metody, interdisciplinarita.
    Dal.odpovědnost Korbelářová, Irena (Editor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd. údajeOpava : Slezská univerzita v Opavě, 2015
    X-Media servis s.r.o.
    Jazyk dok.čeština * polština
    Fyzický popis271 s.
    ISBN978-80-7510-176-1
    Klíč.slova Kuchařky * Gastronomie * Dokumenty * prameny * Pohostinství * Kuchyně * Stravování * Potraviny
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Druh dokumentuBrožura
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha

    SignaturaPřír.čísloArchivDislokace
    SM I 67811186Státní okresní archiv Jeseník
    Kulinární kultura Slezska a střední Evropy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.